I'II Survive You


Halmstad

Helgen tillbringades i Halmstad, sommarstaden med alltid fint väder (förutom när jag är där, såklart!). Jag har haft det super soft och bra, tackar jag för!
Kan ju passa på att få ut min ilska på dem som alltid ska tro att de är bättre än alla andra. Tillexempel i lördags när jag skulle hitta mig en plats på tåget mot Göteborg. Självklart ska jag ALLTID lyckas åka med dem tågen som är proppfulla. Från Falköping till Allingsås är får jag STÅ upp (tacka vet jag att man har tennisben!). Men så ser jag att en tjej hoppar av i allingsås och tänker att nu ska jag vara först och fråga tjejen på stolen brevid om platsen är ledig (vilket jag redan vet att den är).
Jag går självsäkert och glad fram och frågar gulligt: Ursäkta är den här platsen ledig?
Tjocka tjejen kollar bitchigt upp på mig, tar sin fakeväska och ställer den i det tomma sätet och säger: Nej det är den inte.
Självklart blir jag chockad över detta bemötande och är tvungen att fråga igen: Så stolen är alltså upptagen?
Tillbaka får jag ännu en bitchblick och ett suckande: Ja det är den!
Tack, Tack! Jag gick snällt tillbaka och ställde mig i mitt hörn och kände hur benen bara ville vika sig, tack!
I övrigt gick resan fin fint! Körde Movits! album på repet i mobilen hela vägen från Götet till Halmstad. Så tack Movits! ni fick mig att le!

Hemresan idag (fick jag sitta ner). Stannade en sväng i Götet och shoppade lite innan jag for hem. Det blev ett par superhärliga mjukischinos, låter kanske konstigt men bild kommer! Köpte även en härlig skjorta som kommer vara urläcker sen när solen har gett fint resultat på min hud. Sist men inte minst köpte jag ett linne till min kära mamma. Det är ju trotts allt morsdag, det har ni inte glömt av va!?
Hon blev iaf superglad när hon fick linnet fint inslaget i ett blått paket. Och när mamma är glad så blir alla i familjen på bättre humör. Hennes leende smittar verkligen av sig på allt och alla!
DU ÄR BÄST MAMMA<3
För att fira det här med morsdag ännu mer har familjen Thiel bestämt sig för att åka ut och käka gott ikväll, undra vad det blir?
Ska fixa till mig lite nu men ha det fint nu alla!
KRAM

Dagens horoskop

Dagens horoskop:
Stenbocken
Det här är en olycksdrabbad dag, så var försiktig.
Gör inget förhastat. Lova inte mer än du kan hålla.

Hahah jag tror verkligen inte att horoskop stämmer men ändå ska jag envisas med att slå upp tidningen, sidan med serier och horoskop, allra först varje morgon när jag slår mig ner vid frukostbordet. 

Än sålänge har jag inte känt av någon otur precis. Var förut och hämtade ut klänningen jag beställde. Den var jätte gullig!
Har inte bestämt mig till 100 än om jag ska behålla den eller skicka tillbaka den. Jag var trotts allt ute efter en långklänning. och den här är allt ifrån lång!
Nu ska jag bege mig mot plugget där sista slutspurten i matte D ska göras.
KRAM


Kändis?



Ligger nu nerbäddad i sängen. Dagen har hållt rätt spår och rullat framåt i en jätte fart! Men nu ska jag säga GODNATT och sova!
Imorgon ska jag hänga med en kändiskock, mumsigt!

Hjärtekrossare

Han är för snäll?
Hur många gånger har man inte fått höra det när man nyfiket frågar ut sin vän om hennes senaste kap? Kapet i sin tur verkar i dina ögon vara helt felfri och du tvingar din vän att träffa honom igen, för din skull. Man säger förtvivlat att han kanske bär på en badboy inom sig. Men där kommer lögnen fram.

Du vet att killen inte bär på någon inre badboy-gen utan han är genomsnäll från topp till tå! Men hur svårt kan det vara för tjejer att inse att de behöver är en SNÄLL, genomgod kille? Inte han som har självförtroendet under skosulorna som skulle kunna döda för att alltid få vara den "tuffa" i gänget. Tjejer ni vill inte ha han!
Men verför denna uttjatade replik: han är för snäll för mig?
Erkänn tjejer, ni har aldrig mött en kille som ni inerst inne tycker är FÖR snäll. Ni (jag också) är rädda för att kassta er in i något som liknar en saga. 
Ni är rädda för att bli omtyckta för den ni är?
Det är väl ingenting fel med det?
Själv känner jag att jag inte orkar med känslor för tillfället. Jag orkar inte bry mig, jag orkar inte ta för mig, jag orkar inte låta folk få ta del av mitt liv... Just nu! Men att säga att killen man flörtade hysteriskt med förra helgen är för snäll!? Den köper jag inte.
Tjejer ta er i kragen och låt förföras av alla SNÄLLA killars charm och dissa dem (om det nu ska vara på det viset) genom att säga som det är! Ni är för TASKIGA och att han är perfekt.

 

Bad vart det

Tänkte uppdatera er och säga att jag precis har badat, skönt!


Fredag 20 maj, imorgon är det den 21...

Jag ska snart ta med mig mamma och pappa för att åka till världens godaste resturange, MORMOR!
Där kommer kvällen att spenderas. Planerna var väl egentligen Veronica Maggio på Lisseberg men känner mig inte 100 i kroppen efter tyngsta vecka på mycket länge. Riktigt tråkigt att man ska gå och sjuka ner sig när det äntligen händer någonting i närheten. Men men jag får glädjas åt mina vänner som är där och har en toppenkväll, förhoppningsvis!
Jag kan faktiskt tycka att kvälla som denna (hemma, godis, soffan och en bra film) är bland dem bästa. Visst älskar jag att springa ute om nätterna men hemmakvällar är alltid efterlängtade! Det lär väl bli en hel del sena kvällar framöver kan jag tänka mig.

Imorgon fyller kära syster 15år. Känns som hon snart kommer ikapp mig!!! Vet att hon inte kan det men det känns som att hon blir äldre och äldre medans jag bara blir barnsligare och barnsligare?
Var nere på stan en sväng tidigare idag och inhandlade en läcker lite sak till henne. Hoppas hon gillar den/det lika mycket som jag gör. Det är alltid himlans svårt att veta vad man ska ge till någon som fyller år. Jag älskar att ge saker men jag har alltid lika dålig fantasi. Nu såhär när alla fyller 18 vill man oftast skojja till det lite men ändå ge bort någonting som födelsedagsbarnet kan ha användning av? *Vet vad ni tänker*
Så har ni några bra förslag?



Fotbollsbilder

Det har blivit många fotbollsbilder nu på senaste tiden. Så här kommer ytterligare några ;)



Beställd


Slutet är nära

Jag slänger just nu i mig en banan för att finna lite energi för 2 timmar på tennisplanen. Hittar jag någon då? Nej.
Efter enhalv utav en hel vecka i skolan är jag redan helt slut!
Vi har räknat ut att detta är vår sista "riktiga" vecka i skolan innan sommarlovet. Och med "riktiga" menar jag:
*Ett snitt över 1 prov/veckan
*Lektioner enligt schemat
*Fjäsk som "kan vi inte få sluta tidigare"*blink* funkar i regel inte så bra
*Lärarna hotar med att betygen sänks som man så lite som råkar vicka på stolen.

Men sen är det över! Ämne efter ämne börjar betas av nu. Hade bland annat sista "riktiga" idrottslektionen idag (och då hade vi fysiskt test om något! - drill!!!) Hahah. 
Det enda som återstår nu är 2 engelskaböcker att ta sig egenom. Ett engelskagrammatikprov och två matteprov kvar. Sen är det slut!

Jag är faktiskt inte så skoltrött men jag känner att alla "måsten" börjar ta över allt mer och mer av ens vardag. Det ska bli skönt att vakna upp och känna att idag måste inte jag göra någonting. Att bara ta dagen som den kommer saknar jag!

Nu måste jag kila
(Bilder kommer i nästa inlägg!)
KRAM 


En gammal "flashbacks"låt

Tankeställare!


Ni kommer inte åh tro mig

Gissa vad som hände på tennisträningen idag!?
Helt sjukt är det!
Åskan slog ner mitt emellan mig och erik när vi stod och bollade in!! Mina tänder hackade till och näsan vibrerade. Hahah! SKIIIIT LÄSKIGT!
Men de säger ju att om åskan slår ner nära en så har man tur? Hur det nu kan gå ihop sig?

IFK


Bullbilen


Lördagens jobb

I lördags hjälpte jag till på ett kosläpp i Skövde. Jag var där och sålde mejeripåsar åt Falköpings Mejeri och tog även lite kort åt dem. Dagen var väldigt lyckad (fick ju se mitt livs första kosläpp) plus att Vi fick en bil full med bullar med oss hem så...
Bilderna har ni här (oredigerade)



Blir till att lära sig i sommar!


Varför jag är den jag är idag

Jag har svävat långt ut med mina tankar idag. Har funderat på varför vi alla är så himlans lika men ändå olika! Varför vi vill vara som alla andra när det enda vi kan vara är oss själva för det är väl så? Att man alltid kommer att vara den man är i grund och botten och att alla andra gör små inflytanden på oss men som egentligen inte ändrar den vi "är" utan mer stärker det vi står för eller inte står för? Flummigt, ja vet men här kommer iaf lite bilder som iaf jag tycker säger allt om vem jag är och varför jag är den jag är idag


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu