Someone like you


Dagens face


"Det står en ängel i min dörr"



Idag blev det en liten Roadtrip till Lkp för att titta på Lidköpings elitserielag spela tennis tillsammans med Sara Carl och Erik. Trevlig liten resa ute i stormväder. Tur att parybilen var fullastad, annars hade den blåst iväg!!
Efter att ha kikat på Holmis bar det hemåt för att kika lite DM. Gick ju bra för IFK. Slutade med att de vann gruppen, bra jobbat!
Sitter nu och jobbar och har det jätte kul... Hade hellre tränat lite boll. Men men sånt är livet.
Hörs senare ikväll
Kram


A la tennis



Hade sara-och-david-lördag igår! Super trevligt och mysigt som alltid. Startade kvällen med lite tennislir där Sara fullkomligt briljerade med sina stön och david med sina servess. Efter tennisen var vi förtjänta av en stor godispåse och chips hemma hos Sara. Där det även blev lite lördagsfilm. Tack för kvällen godingar!


Tar racerbilen ut till farmor, go fika!


Min snygga bil, läcker va! Hhaha
Gårdagen var klockren. Började med att man hade sin första sovmorgon i skolan på år och dar. Njöt som aldrig förr ska jag säga er! Väl i skolan hade jag bara slappa lektioner. Digitalt skapande, matte och natur. En helt okej fredag trotts allt.
Väl hemma efter skolan passade jag på att sova lite i soffan och ladda inför kvällens bravader. Var ju fotbollsgalan igår!
Men innan jag kom iväg på denna trevliga tillställning så hände det som bara inte fick hända! Mina byxor sprack!!! Detta gjorde inte så mycket för på något konstigt sätt har jag två precis likadana byxor i min garderob. Byxa nr.2 åkte på. Då hände det...
De sprack också!! På precis samma ställe. Hur stor är chansen!?
Jag for runt i hela huset och tjuter att nu kommer jag inte att kunna gå ut, jag har ju inga byxor!!! Förbannar mig själv över att jag inte hade ett 3:e par likadana byxor i garderoben. Det borde jag ju ha tänkt på?
Vad skulle jag ta mig till?
Redan lite sen till lagets förfest drar jag med mig mamma i bilen och kör rally ner till VeroModa. Jag springer in i affären och börjar leta efter dessa byxor i rätt storlek. Tro f*n att rätt storlek är slut! Stackars tjejen som jobbade där för jag var hysterisk. Blev sur på henne för att rätt storlek inte fanns... På drar jag mig iaf ett par xs byxor. Som en uppstoppad korv går jag och betalar byxorna. Springer ut till bilen och äntligen kunde min kväll börja!

Väl på plats blev kvällen superlyckad! United fick självklart en massa priser, Gött! och alla var på grymt humör. Tack flickor, ni är underbara hela högen
Nu blir det go fika hos farmor och lite design saker att fixa
KRAM

Likt ett bär


R.I.P

Alla som någon gång cyklat den här vägen, över det här övergångsstället förstår vad jag menar. David jag vet att du sörjer med mig


TE09 - rätt bra skit ändå va


Inspo


Lika som bär


Drar lite luftgitarrsolon på köksgolvet



Äntligen! Hittade låten som jag nynnat på i flera dagar nu.
Hade bara hört refrängen innan men här är hela låten!!! Visst blir man glad av deras fula frisyrer och fräscha kläder ;) 

Trött på skiten, nu drar jag!


Stressad

Vi närmas oss pepparkaksdeg, rött stearin på bordsduken, lussekatter utan russin i?, granbarr som sätter sig fast i sockarna, julmustskumm som aldrig vill försvinna när man ska släcka törsten... Vi närmar oss alltså allt som har med Lucia och jul att göra.
Igår fick jag en riktig oj-känsla. De spelar julmusik i affärerna nu ju!!!! Panik!
Jag vill inte ha jul än. Har inte hunnit komma in i julstämningen än. Paketer ska inhandlas, juloutfit, allt plugg ska bli avklarat, julavslutningar över allt... Jul = stress.


4 December förra året


Kanske värmer ett fruset hjärta såhär i vinterkylan


"Ännu mer awesome"



Föreläsningen igår med Marcus Nygren var riktigt bra, bättre än väntat faktiskt! Killen är 19 år men har hunnit med så otroligt mycket. Han pratade mycket om att hur man ska snacka inför folk, marknadsföring och om hur man minglar. Jag kommer att ta med mig allt han sa! Men allra mest kommer jag att ha med meningen "Det är inte svårt att bli bäst i något för det är inte så många som vågar". Med detta menade han att man måste våga för att vinna!
Många gånger kan jag känna känslan att "ne men inte kan väl lilla jag.." Detta är det nu slut med. Jag kan, precis som alla andra!

Vill ni veta mer om Marcus tycker jag att ni ska besöka hans hemsida här!

Vi fick se lite roliga klipp, här har ni två utav dem:


Föreläsnings inspo

Sitter just nu på en Samhällslektion med goa klassen! Om en timma bär det av till stadshuset för föreläsning vilket ska bli riktigt roligt faktiskt. Alltid kul att gå på föreläsningar, bli lite inspirerad av andra människors engagemang!
Hörs ikväll, då kan jag berätta mer om föreläsningen och allt
PUSS


Snart kommer snön och då åker skidorna fram!


You gonna like my style



Slänger upp en gamma bild på mig när jag hade långt hår, nice va!? ;)
Sitter just nu i skolan och har en lång härlig håltimma, finns inte allt för många av den sorten på mitt schema så det är lika bara att passa på och njuta så mycket det bara går! Fixar bland annat lite med mitt projektarbete. Jaga sponsorer är inte det lättaste precis men snart är vi i mål och overallen kommer bli grymt fräsch!
För övrigt så har jag sådär go-ont med träningsverk i magen idag efter mitt och Saras gympass igår. Härigt att vara igång igen och den här gången med lite sällskap. Världens bästa sällskap!

Sitter och fixar med lite underbara höst-/vinteroutfits som kommer slängas upp här inom kort, håll utkik!

Längtar som bara den


Beställning

Har beställt hem lite godingar.. bild kommer när dessa är hemma :)

Vågar, vågar inte.. Vågar, vågar inte...



Frågan som jag ställt mig 1.000.000 gånger: Ska man gå mot normen och skita i att spara till långt hår såhär i studenttider? Första bilden är min drömbild på hur mitt hår skulle sett ut på balen efter studenten medans den andra bilden faktiskt, just nu, lockar ännu lite mer...

Footloose



Den här måste jag verkligen se! Verkar grym (a)

Som lovat


Tidsfördriv


pluggdags


Olivia för sällan



"Olivia hela tiden" har mer blivit "olivia väldigt sällan". Men ska väl kanske förbättra mig, har inte riktigt bestämt mig ännu. Vi får se!
Var i alla fall tvungen att dela med mig av den här underbara låten. Fick rysningar första gången!!
Puss

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu