Ju mer dom spottar


Hemma nu

Hemma NU efter 2 veckor i Kroatien och det är inte med glädje jag sitter här i regniga Falköping... JAG VILL TILLBAKA!
Det har varit värme, bad, utflykter och båtliv - ni hör själva hur underbart det låter.
Ne usch nu blev jag ännu deppigare!


Sammanfattning av studenten 2011

Studenten 2011 betyder att det nu är massa sköna 3:or, föredetta 3:or, som man kommer sakna jätte mycket på skolan sen när den drar igång igen efter sommarlovet, jag är många roser fattigare, minst 100kg tyngre efter alla tårtor man proppat i sig, minst ett paraply med på varenda kort som vart taget igår...

06:45 befann jag mig på Blåklintsgatan 32 igår för att fotografera den gladaste tjejen jag någonsin träffat, Söta Jennie Brorsson! Som för många andra 92:or tog hon studenten igår. Efter att i 3 år kämpat sig igenom alla prov och allt som har med plugg att göra stod hon där. Vuxen kvinna med hela livet framför sig. Efter denhär dagen skulle hon vara fri. Och är det någon som förtjänar detta mer än Jennie så säg till! Jag och Jennie har vuxit upp tillsammans och jag har sett henne genomföra allt hon gett sig på med bravu. Tjejen är målmedveten som få och har hon bestämt sig för att klara någonting så ger hon sig aldrig.
I augusti kommer Jennie att plugga vidare i Örebro och jag önskar dig, Jennie, all lycka till! Jag kommer och hälsar på dig <3


Finaste studenten 2011, och lyckligaste?

09:00, Jag och mina fina ambassadörer träffas i Odenhallen där avslutningen för 3:orna ska hålla hus. Vi har dagen innan placerat ut oranga stolar i hela salen (usch säger jag bara vilket slit!) och putsat till hallen för att få den att glänsa som aldrig förr.
För att spexa till avslutningen hade vi köpt 10 megabadbollar som nu skulle blåsas upp. Första bollen jag skulle blåsa upp tog banne mig 25 minuter! Gratisfylla?


Madde och Sofie kämpar på!



10:00 och showen drar igång! Alla studenter strålade av glädje och jag kunde inte ens tvinga ner mitt smile när jag såg dem. Talet Anders höll var det mest klockrena talet jag någonsin hört, sågen var lika vacker som alltid och alla var jätte snygga!


Lite spex


skönsång


Glädje!

Efter avslutningen drog jag och Madde upp till skolan för att hänga på lite roser på folk.  Vi släppte även iväg kotegen genom att släppa iväg 200 gula och svarta ballonger över staden.
Sedan for vi ner i våra rallybilar för att kolla på tågandet genom stan...













Sista bilden bjuder vi på för vi vet att vi är så jävla heta!<3

Kvällen/Natten var förövrigt den bästa på länge! Förfest - träffade massa nya trevliga snubbar och hade en jätte rolig kväll.
Terassen - Har aldrig varit med om att det är folk där men igår var det fullt med grymma lirare där, bland annat jag, amanda o madde!
Natten - volleybollägenheter, vad ska man mer säga ;)
GRYM KVÄLL/NATT! Tack ni som gjorde den till vad den blev!!!

Jag vill ha!

Army Army Army!
Idag hade en armyjacka gjort min outfit fullbordad. Grymt snyggt är det med tjejer och killar som kan klä sig i mörka gröna nyanser nu när man börjar få en brun hudton. Så killar och tjejer! Införskaffa er en snygg armyjacka om ni inte redan har en. Det ska iaf jag göra


Kidnappning

Datan verkar vara på bra humör idag vilket jag tackar för! Sitter i skolan och finslipar på mitt 3D hus i CAD. Är rätt nöjd (a)
Om några timmar ska jag ta mig ner mot stan för att ÄNTLIGEN klippa mig och fylla i utväxten. Har känt mig som en fågelskrämma i huvudet nu den senaste veckan...

Gårdagen var den bästa på länge! Vi ambassadörgänget har under 2 veckors tid planerat en kidnappning av vår självaste Martin Erkenborn. Och OM det blev lyckat!
Vid 5-tiden samlades alla hemma hos Bella för att finslipa planerna. Vår medhjälare Polis-Mackan hjälpte oss, detta tackar vi för!
Planen löd såhär:
Med hjälp av Martins pappa hade vi strickt fått Martin att vara hemma vid 6-tiden. 18:05 kackar polis-mackan på hemma hos familjen Erkenborn. Martin öppnar dörren och möts av en polisbricka upptryckt i ansiktet. Skraj som Martin är vågar han inte göra någonting annat än att följa med polisen när han säger att Martin måste med på rättegång i Skövde (detta samtalet är inspelat och kommer att läggas upp snarast)! Polisen tar med sig Martin i bilen. Men istället för att åka direkt till Skövde ska polisen "plocka upp en kollega". Denna kollegan RÅKAR bo på Bellas gata. Så när bilden rullar in på Bellas gata så står vi där och överraskar han. Ni förstår säkert själva vilka fina hot vi fick av Martin sen ;)
Kvällen bestod sen utav grill och en fin 8-kamp.
Tack alla som hjälpte till och gjorde kvällen!!!

Nu ska jag CADa lite till
Kram


Lite roligt såhär på kvällskvisten



Från http://johannank.devote.se/

Tjoflöjt

tack till alla underbara vädergudar för detta fantastiska väder! Jag har spenderat hela dagen på badet tillsammans med härliga människor. Har idag konstaterat att alla blir sjukt mycket snyggare när de blir bruna! Inte fakebruna nu utan riktigt sommarsolkyssta. Riktigt läckert! Till och med jag börjar få mig en fin bränna. Mina sommrar brukar ju annars resultera i en fet tennisbränna.. Alltså sträck efter shorts/kjol och linne. Tennisklänningsbrännan är den värsta: Bruna armar och ben men en kritvit mage...Så kan det va.

Vill åter en gång trycka ner Falköping i skiten. Staden kryllar av falska rykten. Folk tror de vet allt om alla!
Tur att man har en stoltehet och inte bryr sig om all skit som verkar underhålla andra. Jag vet vad som stämmer och inte stämmer om mig sjäv. Så ligger det till! :)

Nu ska jag ta mig en dusch och fixa till mig inför kvällens äventyr! Wihoo
Bilder och roligare inlägg kommer när min data fungerar. Köksdatorn börjar bli lite tråkig pga bildbristen som råder i den.
KRAM

Båt ska det va!

Sitter med datorn i knät på en stol ute i solen och njuter! Det är inte många dagar som är lika fina som denna i Sverige under ett år.
Igår följde jag med pappa ut till sommarstugan på landet. Där var det vindstilla och knappt en kotte i rörelse. Pappa renoverar stugan och tar i medans jag låg ute och glassade på en madrass i solen. Självklart spelades Movits! på mobilen och självklart hade jag gjort iordning en kanna med kall saft. Detta är vad jag kalla njutelse mina vänner!
Och som pricken över i:et hade pappa sjösatt vår båt. Idag finns det inte alltför mycket bensin kvar i den dunken.

Köpa egen bil hysterin som börjar uppstå nu bland alla nyblivna körkortstagare är förstårlig. Klart att man villha en egen "cool" bil att glida omkring i. Men varför skaffa en nu?! Jag menar vi bor i Falköping - falsketa. Här kommer du över allt på en cykel? och skulle du skaffa en bil, hur kul är det att åka ströget 1000 gånger? Visst kan du åka till ställen utanför denna håla men halå, tåg? buss?
Jag har tänkt lite...
Jag vill skaffa mig en båt. JAPP, en båt istället för en bil. Självklart ska jag skaffa en bil men varför lägga pengarna på det nu när man egentligen inte behöver en. Man har väl en mamma och pappa?
Så en båt ska det bannemig bli!
En seadoo? Maby.
Ne nu ska jag och mina tankar segla iväg på annat håll
Ikväll blir det utgång

KRAM

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu