Pojkar se hit!



Lov = dålig uppdatering

Tjenamors!
Förlåt för den hemskt dåliga uppdateringen men detta skyller jag på ett välbehövligt lov med ett oväntat bra väder. Tänkte ge er en snabb sammanfattning av min lediga tid:
*Jag har varit i Götet 3grr. Gång nr.1 var det Sara som stod för underhållningen! Det blev shopping shopping shopping. Gång nr. 2 vart det 1års kalas för lilla kusinbarnet Julia. och gång nr.3 hjälpte jag syster att shoppa lite fräsha sommarkläder!

*Jag har startat sommaren på riktigt genom att genomlida årets första dopp i Säm. Temperatur: Kallt. Känsla: Kallt. I kort: Kallt!

*Jag har coachat Carl i SM. Tyvärr blev det en kort tunering men vi är nöjda ändå! Motståndet var trotts allt 2 år äldre och erfarnare.

*Jag har Grillat och dansat loss tillsammans med ett gött gäng - Tack Becca!

*Jag har varit på Donken ett x antal gånger och gottat i mig glass - i stora lass...

*Jag har hejat på IFK men de förlorade ändå... mot Kinna

Där fick ni i kort mitt lov (som jag anser varit alldeles för KORT!) Imorgon drar plugget igång igen och det ska bli skönt att få igång alla rutiner igen. Jag blir alltid så himlans lat när jag inte har en massa måsten hängandes över mig. Och på något konstigt sätt saknar jag det redan...


Bilderna är från IFK-KINNA matchen


1års kalas


Årets första dopp

Avslutar men en "sommarkänslabild"


tränar men har vänner ändå

Sitter just nu och lyssnar på Movits! gooa låtar. Blir alltid så himlans glad av texterna och dunken i deras låtar!
Dagen har tillbringats ute i solen.
Blev en sväng ner till stan och självklart ett stopp på Donken där det njöts av glass i stora lass.

Imorgon tar jag tåget med bröderna Gustafson mot Göteborg där Carl ska spela SM.
Kommer själv ihåg mitt första SM.
Så himlans stort och annorlunda var det. Från att alltid mött samma spelare till att möta en hall full med nya ansikten. Endel är grymma och endel är ruskigt dåliga! Talangcoatcher står och granskar. Nerverna ligger som en tjock dimma. Tennisföräldrar svär över sina barn när de missar eller skjuter bollen i nät. Jag älskade den spända atmosfären men jag är ju inte som alla andra...
Men jag och Eric ska lyfta Carl till framgång imorgon!!

Carl är en av killarna jag tränar en dag i veckan och har en otrolig vinnarskalle och vilja. Man ser att han älskar tennis rakt igenom!
Tennis har allt mer börjat bli som gymnastik. Och då syftar jag på genomslaget i åldrarna.
För att "bli" något inom tennisen måste du slå igenom redan som 12-13åring på hög nivå. Då snackar vi tennisträning 6-8 timmar i veckan. Tävlingar varje helg. Utomlandstävlingar. Fysträning... 
Det finns självklart undantag men de är få!

Är detta rätt? Vill man att sin unge på 12 år missar allt som hör till i en "vanlig" 12årings liv: skola, vänner, fritid?
Vill ett barn på 12 år verkligen missa alla kompisaktiviteter för att han/hon MÅSTE träna?

Jag känner ibland såhär i efterhand att jag missade mycket när jag var liten pga min tennis och fotboll men jag fick också vara med om många saker som inte många i den åldern har varit med om eller ens kommer att vara med om i hela deras liv.
Jag hann inte hänga med och prova på simning, ridning, dans och allt vad det var mina kompisar provade på för jag tränade redan 7 dagar i veckan.
Jag var sällan hemma på helgerna för då var det match. På sommrarna såg jag inte stan. Då var det träningsläger och tävlingar...
Men jag har fått möta människor från hela sverige, jag har fått tränat för några av Sveriges bästa tränare, varit på Elitläger, Västgötalag, spelat SM, varit på roligaste lägrerna, lärt mig om hur man ska leva, träna, äta för att må bra....

Jag har ALDRIG blivit tvingad till att träna tennis och fotboll av mina föräldrar. snarare tvärrt om. Men jag har själv velat. Ja älskar att leva som en tjej med flera bollar i luften... Att jag missat allt häng med mina vänner är inte kul. Men äkta vänner finns alltid där och det har jag märkt nu när jag inte tävlar lika mycket. De finns där!

Jag tycker att som förälder ska man låta sitt barn få göra precis vad han/hon vill inte vad DU vill.
Du ska hjälpa till framgång och trösta i motgång.


Carl framtidens tennisstjärna?


Rensat ur en massa skit ur garderoben


Hjälpte även syster så nu är vi g på shopping på söndag!

nya godingar


Göööötteborrgg

Nyss hemkommen från Göööötteborg (göteborgska är ju så gött att lyssna på!) där dagen tillbringades med Sara. Det blev lunch ute i solen och endel shopping. Hittade bland annat en röd jacka som jag blev kär i och ett par höga flätade skor som kommer bli urläckra till sommaren!
Bilder på köpen kommer imorgon efter jag varit med min kusin. Ska nämligen vara lite barnvakt åt Olle 5år. Ska bli hur mysigt som helst. Den killen är det fart i!!!


Gammal bild på mig och sara, 2006

Movits!



Huvudet gungar från sida till sida
Fötterna spritter i en oförutsägbar dans
Tankarna glider på kustens sommarvägar

Thom8

Det VÄRSTA jag vet är folk som inte kan vara sig själva därför är det bästa jag vet personer som VÅGAR vara den de är i alla lägen.
Hittade (med hjälp utav Philip H) den här ursköna typen vid namn Thom8. Läs och njut!


Klicka på bilden för att komma till bloggen!

Fotade lite



Mina 2 nya godingar


Longboard

Lyckan är stor! Kvällen/Natten var supertrevlig! Tack ni som var här och gjorde kvällen supertrevlig och tack snälla Emil för att du följde mig hem och räddade mig från alla hararna!
Dagen har spenderats i solskenet, har till och med fått lite färg/fräknar på nosen och det är inte illa alls. Lyckan är just nu stor men den hade varit fulltalig om jag hade haft en longboard.
Ni fattar inte hur arg jag är på mig själv över att jag inte köpte en förra sommaren. Den hade suttit som pricken över i:et idag. Istället för longboard tog jag mig en promenad som slutatde vid Ållevi där Erik satt.
Det blev Erik, oskar och Oreoglass på donken tillslut. 2 mycket trevliga pöjkar o glass när solen skiner. Förstår ni hur fint jag mådde!?

Resterande tid av kvällen ska jag tillbringa framför Glamourama! ska även lägga upp bilderna jag lovat er
Sålänge säger jag " Ha det gött och njut av solen för man vet aldrig när den tittar fram igen"



Gårdagen

Så nu är den "nya" bloggen igång. Förändringar kommer att ske men inte just nu, har ju lov!

Ikväll ska jag ut med mina fina vänner och ha det allmänt trevligt. Känns som år och dagar sedan jag var ute senast...
Gårdagen spenderades i Skövde med fina Sara. Blev fika och lite shopping! Bland annat köpte jag två läckra piercingar, bild kommer sen.
Kvällen bestod av mycket tjut: -Ghhhaaaa varför gör hon så!!,
-åhhhhhhhhhhh kolla bara hur söt han är!,
-ÄÄÄÄÄÄLSKAR VILLE!!!!
Jag talar självklart om filmen Rosa The Movie. Jag och Sara blev 14år på nytt kändes det som.
Det blev även en sväng till Stralle där det var några sköna snubbar och tjej. Deeptalk och mycket skratt resulterade kvällen i iaf.

Nu ska jag snart iväg och fota lite. Bilder kommer upp senare under kvällen, får vi hoppas!


Första men absolut inte sista!

Första "riktiga" inlägget på den nya bloggen kommer här.

Jag är arg, ledsen och glad på samma gång? Som ni vet är jag en träningmänniska som alltid vill träna men just nu är jag less på det!
Varför träna när formen går neråt och inte uppåt. Är för tillfället inne i en riktig formsvacka.
Känns som att ingenting fungerar som jag vill och vad gör man då?
Ni kanske säger att jag ska träna mer och att det kommer då?
Nej, jag tränar 6 dagar i veckan just nu (det är mer än någonsin) och ändå går allt åt skogen.
Framtiden ser mörk ut för lilla mig.

Nog snackat om min svacka.

Något som går bra just nu för min del är min ledarskapsutbildning.
Jag har under detta året lagt ner all min kraft och tid på att utbilda mig till tränare (i tennis) men också till en ledare.
För en vecka sedan läste jag klart första GTU-tränarutbildningen på högskolan och ser fram emot resterande 3.
Känslan att få ge små barn möjligheterna till att lyckas är stor.
Jag brukar säga att jag vill ge dem vad jag inte fick när jag var liten men som jag inte förstod då utan som jag fått kämpa för senare i livet istället.
Som tennistränare för barn i unga åldrar har man ett stort ansvar.
Tennis är för många läskigt. Att stå helt själv på en stor plan och fatta EGNA beslut behövs en viss personlighet för att klara av. Men som tennistränare måste man avdramatisera det hela. Och för min del gör detta inte så mycket för då får jag chansen att leka med dem(a)

I Tisdags var jag i Vara konserthus och tog emot ett stipendium av SISU. Varför?
Jag är en av 48 stycken som får ta del av detta stipendium som ett bevis på att jag är en bra ledare. Stipendiumet består av en helg i Ljungskile med de andra 47. Där ska vi ha det j*vligt roligt och få med oss en massa bra kunskaper som kan hjälpa oss i framtiden. CVt här kommer jag!

Nu kommer tankarna om vad man vill göra när man blir "stor". Dessa tankar skrämmer mig för den senaste månaden har mitt självklara val blivit mindre och mindre självklart. Arkitektdrömmarna är de mina eller någon annans? Jag älskar ju att leda folk och att vara tränare... Men det kanske bara får vara ett "intresse" vid sidan av utbildningen?

Ne nu ska jag ta mig en dusch för att sedan, fräsch och härlig, krypa ner i sängen och skratta åt BB. Ni vet det där löjliga programmet med männsikor som anser sig själva vara smarta instängda i ett hus. ;)

Puss


black eyed peas - just can't get enough


Svensk kille ;)


Nytt

Fixar en ny blogg som ni kanske ser

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu